Menukaart

Menu Van De Chef
(Dit menu is verkrijgbaar van tot en met )
Voorgerecht
Ravioli, boschampignon & zwarte truffel
Hoofdgerecht
Hertenkalf, gelakte spruitjes, knolselder & Poivrade
Dessert
Champagnesabayon
€ 60 / persoon
(Menu's kunnen variëren aangezien wij steeds met verse producten werken.)
Suggesties
Gerecht | Prijs |
---|---|
Hertenkalf met Poivrade & Wildgarnituur | €34.00 |
Fazant met Albuferasaus & wildgarnituur | €34.00 |
Ravioli met boschampignons & Serran | €34.00 |
Pasta met boschampignon & zwarte truffel | €32.00 |
Voorgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Carpaccio van Wit-blauw met rucola & parmezaan | €18.00 |
Gerookte Paling met gepekelde groenten | €19.00 |
Garnaalkroketten met citroen | €17.00 |
Gerookte Schotse zalm met tuinkruiden | €17.00 |
Scampi's op wijze van de chef | €17.50 |
Mozzarella met biotomaat & basilicum | €16.00 |
Hoofdgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Zeebaars met citroen, look & tijm(Een klassieker binnen ons gamma, al net zo lekker als die tijdloos is. ) | €28.50 |
Slibtongen à la meunière(Proef de noordzee op jouw tong!) | €27.00 |
Rivierpaling in het groen(Van de scheldestreek, naar uw bord) | €32.50 |
Scampi's op wijze van de chef(Onze passie, vertaald naar uw eten) | €24.00 |
Hoofdgerechten
Gerecht | Prijs |
---|---|
Simmental entrecôte met salade & handgesneden frieten(Mogelijke supplementen: Pepersaus / Champignonsaus / Béarnaise) | €32.00 |
Steak Tagliata(Biefstuk op een saladebedje met parmezaanse kaas) | €29.00 |
Filet Mignon met salade & handgesneden frieten(Mogelijke supplementen: Pepersaus / Champignonsaus / Béarnaise) | €28.50 |
Handgesneden steak tartaar(Onze specialiteit, met handgesneden frieten en huisgemaakte mayonnaise) | €27.00 |
Kalfsballetjes in tomatensaus(Mogelijke supplementen: handgesneden frieten / salade) | €21.00 |
Dessert
Gerecht | Prijs |
---|---|
Dame Blanche | €8.00 |
Coupe advocaat | €9.00 |
Champagne Sabayon (2 cts.) | €9.50 |
Moelleux Au Chocolat met vanille ijs | €11.00 |
Warme appeltaart met vanille ijs | €9.00 |

Waar specialisatie & passie elkaar kruisen
U kan bij Restaurant Haspra terecht voor de goede Franse keuken. Onze specialiteiten zijn de Bouillabaisse à la Marseillaise en de handgesneden steak tartaar met verse frieten & huisgemaakte mayonaise.
Uzelf net betrapt op een overlopende mond bij de gedachte aan al dat lekkers? Aarzel niet langer!

Leo's Calvados Selectie
Restaurant Haspra biedt een gevarieerd aanbod aan Calvados aan. Droom weg en waan je in de Provençe, met deze ideale afsluiter. Paar 'm met een warme tas Wilmotte koffie, voor een ultieme ervaring.
